FIRMA PROFIL

Smukke rammer til ethvert byggeri

TL Vinduer & Døre, er en selvstændig virksomhed, der for mere end 40 år siden startede som et lille snedkeri med en beskeden produktion af køkkenelementer og vinduer på en landejendom ved Frejlev. Virksomheden beskæftiger idag ca. 12 medarbejdere.
Loyale og stabile medarbejdere kendetegner TL Vinduer & Døre. I Årenes løb har TL Vinduer & Døre opbygget en medarbejderstab, som har deltaget i udviklingen til en moderne virksomhed, der lægger vægt på gode håndværksmæssige traditioner. Selv om medarbejderstaben vokser kraftigt er denne udvikling sket, uden at den behagelige og kollegiale tone er sat over styr. Det gode arbejdsklima udmønter sig ikke mindst i mødet med kunderne, der oplever ansvarsbevidste og kompetente medarbejdere som gode ambassadører for TL Vinduer & Døre.
Vinduer og yderdøre er de bygningselementer, der sætter størst individuelt præg på et byggeri. Hvad enten det gælder privatboligen, beboelsesejendommen, institutionen eller erhvervsbyggeriet.

TL Vinduer & Døre er specialist i design og fremstilling af døre og vinduer i træ og træ/alu. Produktprogrammet er opbygget af arkitekttegnede standardprofiler, som kombineres til individuelle facadeløsninger.

TL Vinduer & Døre er udelukkende ordreproducerende, og hver enkelt opgave i forbindelse med nybyggeri og renovering bliver løst i tæt samarbejde med arkitekt, projektansvarlig og bygherre.

Hos TL Vinduer & Døre ønsker vi kun at levere produkter og service af høj kvalitet. I konstruktionsafdelingen anvendes auto-cad anlæg, og i produktionen betjener veluddannede medarbejdere med et højt håndværksmæssigt niveau et højteknologisk produktionsapparat.

Halvdelen af virksomhedens produkter fremstilles i dag i træ/alu, der kræver minimal vedligeholdelse, mens resten er i malet fyrretræ og mahogni af bedste kvalitet. TL Vinduer & Døre er ISO-certificeret og lever op til alle energikrav, også de nye der træder i kraft i 2020. Mange vinduer leveres i dag med 25 mm palæ/energisprosser, der både klæder de fleste nye og ældre huse og sikrer et godt lysindfald.
Se mere i kataloget.