OM TL VINDUER

Kvalitetsvinduer og -døre produceret på egen fabrik i Aalborg

Vores vinduer er danskproducerede, fremstillet lokalt på egen fabrik i Aalborg, og det er de blevet siden 1976.

 

SMUKKE VINDUER ER ET SPØRGSMÅL OM TILLID

Gennem mere end fire årtier har TL Vinduer designet, produceret og leveret kvalitetsprodukter til private hjem, beboelsesejendomme, institutioner og erhvervsbyggeri – til renovering såvel som nybyggeri. Hver gang er det et spørgsmål om tillid – netop fordi vinduer er så væsentlig en del af husets udtryk og derfor er så vigtig en beslutning.

3

Faglig dygtighed og håndværksmæssig grundighed

 

TL Vinduer, der er en del af TL Byg, indledte i 1976 produktionen af trævinduer og døre med et særligt fokus på kvalitet og service. På det tidspunkt blev vinduerne fremstillet på virksomhedens snedkerværksted i Frejlev ved Aalborg.

I 1998 flyttede både produktionen af vinduer og resten af virksomheden til moderne faciliteter på Gartnervej i Aalborg.

TL Vinduer bygger på den samme håndværksmæssige dygtighed og grundighed, som kendetegner resten af TL Byg. Med mere end fire årtiers erfaring, dækker TL Vinduer hele spektret fra idéudvikling og design til produktion og rådgivning af kunderne med valg af den mest passende løsning.

Den omfattende viden og indsigt, som vi har opbygget gennem årene sammen med en loyal og stabil medarbejderstab, gør TL Vinduer til eksperter inden for produktion af mere bæredygtige vinduer og døre til danske byggerier og det udfordrende danske vejr. Vi sætter en ære i at levere alt, hvad der hører til kvalitetsvinduer og smukke døre, altid med fokus på højeste kvalitet.